Jeg tilbyder

Al sand hjælpekunst -citat Søren Kirkegaard (under opdatering - citat er på vej ;-) )

Børnebehandling med Kranio Sakral Terapi

Når jeg har børn til behandling tilpasser jeg selvfølgelig hver enkelt behandling til barnets alder, personlighed, kropslige og følelsesmæssige udfordringer. 

Ved spædbørn og mindre børn tager jeg som regel topmadrassen af briksen og behandler siddende på gulvet sammen med barnet. Så er der mere bevægelsesfrihed for barnet og bedre muligheder for at inddrage både mor/far og legetøj.

Jeg elsker at behandle børn i alle aldre! De har unikke evner til selvhelbredelse, når bare de bliver hjulpet på vej :-)

Jeg lægger meget vægt på, at barnet føler tillid og tryghed inden, jeg går igang med behandlingen. På samme måde ser jeg helst, at tonen fra jer forældrene er positiv og støttende over for barnet - også selv om barnet evt. ikke viser sig fra sin bedste side! ;-) Jeg iagttager barnet undervejs og bruger dette i min behandling og snak med barnet.

Læs mere

Healing

Jeg tilbyder også healing som behandlingsform i klinikken. Healing kan beskrives som en videregivelse af livsenergi og hjælper med at skabe balance og harmoni. Du kan opleve at se din egen situation mere klart efter en healing. 

Behandlingen foregår ved, at du ligger på briksen med et tæppe over dig. Nogle gange holder jeg mine hænder på din krop, andre gange 5 - 10 cm over kroppen. Det er forskelligt, hvad du mærker under behandlingen. Nogle mærker varme/kulde, en boblende fornemmelse og ser forskellige farver. De fleste bliver meget afslappede under en healing. 

Læs mere