Benyt både min behandling og egen læge/sygehus

Hvis du føler dig syg, er det vigtigt, du søger egen læge/sygehus! Du kan sagtens benytte Kranio Sakral Terapi, tankefeltterapi, healing og samtale hos mig sideløbende med behandling hos det etablerede system. Jeg vil aldrig fraråde nogen at tage medicin, der er ordineret af lægen. Men det kan være, du synes, du har det så godt, at du vil snakke med lægen om at trappe ned i dosis;-)

Terapeut, Anne Tækker Jensen, fralægger sig ethvert ansvar for, hvordan du måtte ønske at forblive sund og rask.

Lone Sigersted Jørgensen

Anne er en fantastisk kvinde. Hun kan virkelig sit håndværk.

Maria Lauth Petersen

Min søn på 12 år har stor glæde af at gå ved Anne

Jannie Frimodt Kruse

Helt i top

Marianne Bødskov Jensen

Simpelthen fantastisk. Kan varmt anbefales. Anne du er behagelig og rigtig dygtig.

"Super god oplevelse. Har været hos Anne med min 7 uger gamle dreng, som ikke havde det godt. Allerede efter 1 behandling fik jeg en gladere dreng og meget afslappet. Og super god til at sove nu i forhold til før. Anne er en super god behandler, vi har virkelig været tilfredse. Det er det bedste vi har gjort, tusind tak!" -  Michelle Thode Hansen

 

"Jeg har tænkt meget på det, du har hjulpet mig med at få ryddet op i. Det er jeg dig evigt taknemmelig for, det håber jeg, du ved! - og jeg mener hvert et ord <3 <3 <3 " - Anonym kvinde, 34 år (navnet kender jeg selvfølgelig!)

"Hej Anne. Jeg vil lige fortælle, at vi blev forældre til en lille pige for 14 dage siden❤ Jeg fødte hende selv og som du havde forudset gik det hurtigt og uden problemer, kun fire timer efter veerne begyndte, lå hun på min mave😊 Hun stod en smule skævt på samme måde som min søn gjorde, dog kun så lidt, at hun selv formåede at få drejet sig det sidste stykke så hun kunne komme ud. Jeg er slet ikke i tvivl om, at det er din behandling der gjorde det muligt for mig at føde hende selv. Samtidig har du også været med til at hjælpe mig til at tro på, at det hele faktisk godt kunne lade sig gøre - og sikke en fantastisk oplevelse det var at "klare" det selv😄 Jeg er meget glad for at jeg endte på din briks og virkelig taknemmelig for det du har kunne gøre! Jeg vender helt sikkert tilbage hvis der kommer en nummer 3😊💐

Knus fra Line 

1 kommentar(er)

Gæstebog :-)

2016.03.07 Skrevet af Line S. Andreasen
Min lille dreng på 7 måneder sov meget dårligt om natten og havde problemer med tilstoppet næse. Allerede efter første behandling kunne vi mærke en forbedring på nattesøvnen. Efter fem behandlinger har vi ikke længere problemer med at hans næse stopper til, og hans 10-20 opvågninger hver nat er reduceret til 3-4. Vi har været rigtig glade for at gå hos Anne. Hun har behandlet min dreng på hans præmisser og han har kunne lege sig gennem behandlingerne. Vi kommer helt sikkert igen, hvis der skulle opstå nye problemer!